Gastbloggers: Kim en Denise

Gastbloggers: Kim en Denise

Hallo, wij zijn Kim (23) en Denise (22) en zij zijn sinds sinds onze geboorte buurmeisjes en in oktober 2014 zijn wij een eigen creatieve blog gestart; Creativeneighbours.com. Dit omdat wij graag onze creativiteit met anderen willen delen. Wij zullen onszelf kort voorstellen.

Kim
Mijn naam is Kim en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in een klein dorpje midden in het Groene Hart en in september ga ik verhuizen naar Den Haag.
Op dit moment ben ik fulltime werkzaam bij een grote retailer en ik heb het daar erg naar mijn zin, daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om bezig te zijn met mijn hobby’s.
Dit zijn mijn hobby’s ; sieraden maken, met papier knutselen, fotografie, fashion, Pinterest, kleurplaten kleuren, snailmail en swappen en nog veel meer! Zodra ik mijn creativiteit kan inzetten word ik heel erg enthousiast.

Denise
Al mijn hele leven woon ik in een klein dorpje in het Groene Hart, naast Kim. Naast knutselen en bloggen ben ik een gedreven masterstudente en werk ik als student-assistente aan een universiteit. Creatief bezig zijn zie ik echt als ontspanning en het helpt om de drukte van alle dag even te laten voor wat het is en het maakt dat ik al mijn creatieve ideeën kwijt kan. En hoe leuk is het om deze creativiteit te delen met de rest van de wereld door samen met mijn buurmeisje en beste vriendin te bloggen!

Wij vinden het een eer dat Galerie Lucie ons gevraagd heeft als gastbloggers en wij hopen dat jullie onze DIY’s leuk vinden!

Kijk ook eens op onze instagram; @creativeneighbours
of volg ons via Bloglovin

DIY creatief met een fotolijst
DIY Herinneringsdoos

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.