Tips vrijgezellenfeest mannen organiseren

Tips vrijgezellenfeest mannen organiseren

Vrijgezellenfeest voor mannen organiseren

Gaat een van je beste vrienden trouwen en heb jij de taak om het vrijgezellenfeest te organiseren?

Bij deze wat tips and tricks om deze dag zo gezellig en geslaagd mogelijk te maken, voor de bruidegom in spe en al zijn vrienden! Er worden verschillende ideeën aangereikt om je zo een beetje op weg te helpen.

1. Het is handig om het vrijgezellenfeest samen met iemand anders te organiseren, dan kan je de taken verdelen en hoef je niet alles alleen te doen.

2. Maak een lijst met de vrienden van de vrijgezel, wie zou hij graag allemaal op zijn bachelor party willen hebben? Verzamel alle e-mail adressen en telefoonnummers.

3. Probeer een datum te vinden op bijvoorbeeld datumprikker.nl

4. Welk budget willen jullie besteden? Kijk of het voor ieder haalbaar is voor iedereen.

5. Een leuke activiteit voor een vrijgezellendag is een workshop volgen. Je doet gezamenlijk een activiteit en je kan gelijk een tastbaar product mee naar huis nemen.
Bij Galerie Lucie zijn creatieve en culinaire workshops te vinden voor een onvergetelijke middag.
Hou uiteraard rekening met de bruidegom, wat vind hij leuk om te doen? Voor mannen zijn veel verschillende workshops mogelijk. Wat dacht je van 30 beschilderde tuinkabouters in zijn tuin? Of met z’n allen een groot doek schilderen?

6. Heb je weinig budget voor een vrijgezellendag? Neem dan zelf drankjes en eten mee, dit scheelt aanzienlijk in de kosten.
Wil je wel een workshop volgen maar vind je dit te prijzig? Kijk dan bij de doe het zelf pakketten; hierbij kan je zelf aan de slag met de workshop op je eigen locatie. Zo kan je toch die koe schilderen!

7. Een leuk idee voor een mannen bachelor party is dat ieder een klein cadeautje meeneemt voor de vrijgezel. Iets waarvoor de vriendschap staat of waaraan je moet denken..

8. Zorg ervoor dat iemand foto’s maakt op de vrijgezellendag. Later kan je hier een boek van maken voor de vrijgezel, een leuk aandenken aan de gezellige dag!