Creatieve Workshops

Op zoek naar een workshop voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of gewoon een avond gezellig uit met vriendinnen? Galerie Lucie verzorgt verschillende workshops.

Letterbak huisje pimpen

Zelf je eigen letterbak decoreren! Deze letterbak heeft de vorm van een huisje. Er zitten haakjes aan zodat je deze aan de muur kan ophangen. Met maskingtape, lintjes en bloemetjes maak je een mooi letterbak huisje. Met verf kun je verschillende kleuren aanbrengen.
Kosten €32,50 per persoon.
Vanaf 15 personen € 29,- per persoon.
Duur: 1.5 a 2 uur.

Letterbakhuisje decoreren

Workshop sjaal maken

Je kan zelf de stof en maat uitkiezen voor je sjaal. Deze gaan we decoreren met bolletjesband, lint, stempelen en ander decoratiemateriaal.
Kosten:€ 34,- per persoon.
Vanaf 15 personen € 32,50 per persoon.
Duur: 2 uur.

 Shawl maken

Workshop Foam Clay

Maak kennis in deze workshop met Foam Clay! Met deze klei kun je voorwerpen beplakken. Het bestaat uit bolletjes klei in verschillende kleuren.
Je kan kiezen uit papier-maché voorwerpen die je gaat beplakken. Je krijgt er geen vieze handen van en het is laagdrempelig om mee te werken.
Het moet enkele dagen uitharden.

Prijs: 30,- per persoon.
Vanaf 15 personen € 27,50 per persoon.
Duur: 2 uur.

Papier-maché en foam clay

Workshop kaarten (snailmail) maken

Leer in deze workshop wat snailmail inhoudt en wat je allemaal kan maken.
Snailmail is leuke ouderwetse post met zelfgemaakte cadeautjes en gekke verrassende spulletjes erin. Je gaat zelf enveloppen maken en kaartjes ontwerpen met bijvoorbeeld maskingtape en stempels. Je leert verschillende vormen met het werken met papier.
Zo ga je naar huis met een voorraad mooie kaarten en papieren kunstwerkjes om te versturen naar anderen of zelf te houden. Een echte DIY papier workshop!
Kosten:€ 25,- per persoon.
Vanaf 15 personen € 23,50 per persoon.
Duur: 1.5 a 2 uur.

Snailmail maken

Workshop espadrilles decoreren

Heerlijk voor de zomer: espadrilles! In deze workshop ga je deze stoffen stappers omtoveren in jouw unieke stijl. Met verschillende kleurige decoraties ga je aan de slag.
Er zijn verschillende kleuren en de maten zijn aanwezig van maat 36 tot en met maat 41 (van tevoren graag de maten doorgeven).
Kosten € 30,- per persoon.
Vanaf 15 personen € 27,50 per persoon.
Duur: 2.5 uur.

Espadrilles decoreren

Workshop bootbelts maken

Hoe leuk is dit? Maak nu je eigen bootbelt voor om je eigen laarzen. Met verschillende materialen zoals franjes, muntjes en bedels leer je hoe je de bootbelt maakt.
De bootbelt kan je losmaken dus je kan ze ook om een ander paar laarzen dragen.
Neem je eigen laarzen mee om de bootbelts op maat te kunnen maken.
Kosten:€ 32,50 per persoon (inclusief alle materialen).
Vanaf minimaal 15 personen: € 30,- per persoon.
Duur: 1.5 a 2 uur.

Zelf bootbelts maken