Creatieve Workshops

Op zoek naar een workshop voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of gewoon een avond gezellig uit met vriendinnen? Galerie Lucie verzorgt verschillende workshops.

Workshop pimp je lunchbox

Leer hoe je de boterhammen voor de lunch / lunchtrommels van je kids op een makkelijke en snelle manier kan pimpen zodat deze met plezier opgegeten worden. Met als allerbelangrijkste ingrediënten: fun! Voor de maker (mammie) en de eter (kids). Meer info.

Datum en tijd:
Zaterdag 4 april 2015 van 10.00 – 12.00 uur, bij Galerie Lucie te Breukelen (Willink van Collenstraat 27).
Kosten: EUR 30,-

Lunchbox pimpen

Letterbak huisje pimpen

Zelf je eigen letterbak decoreren! Deze letterbak heeft de vorm van een huisje. Er zitten haakjes aan zodat je deze aan de muur kan ophangen. Met maskingtape, lintjes en bloemetjes maak je een mooi letterbak huisje. Met verf kun je verschillende kleuren aanbrengen.
Kosten €32,50 per persoon.
Vanaf 15 personen € 29,- per persoon.
Duur: 1.5 a 2 uur.

Letterbakhuisje decoreren

Workshop festivaltasje maken

Een klein leuk hip leren tasje maken. Dat kan bij deze workshop al in 3 uur. Uit een voor gestanst stuk leer vouw je een tasje. Dit tasje kan je geheel naar eigen smaak decoreren. Je kunt met onze figuur stempels permanente decoraties aan brengen en het is mogelijk om leren of vacht- ornamentjes aan te brengen. Met leerverf kan het gehele tasje in een trendy kleur worden gekleurd. Snelle werkers hebben misschien nog tijd voor een hippe tashanger.
Het tasje heeft 2 basis modellen, liggend en staand. Door het kleine formaat kan de tas ook als buidel aan de broekriem worden gehangen Door al deze variatie mogelijkheden maakt men een tasje in geheel eigen stijl.
Kosten:€ 47,- p.p.
Duur: 3 uur.

Festival tasje maken

Workshop Foam Clay

Maak kennis in deze workshop met Foam Clay! Met deze klei kun je voorwerpen beplakken. Het bestaat uit bolletjes klei in verschillende kleuren.
Je kan kiezen uit papier-maché voorwerpen die je gaat beplakken. Je krijgt er geen vieze handen van en het is laagdrempelig om mee te werken.
Het moet enkele dagen uitharden.

Prijs: 30,- per persoon.
Vanaf 15 personen € 27,50 per persoon.
Duur: 2 uur.

Papier-maché en foam clay

Workshop armbanden van leer maken

In deze workshop maak je je eigen armband van echt runder tuigleer! Dit kan een stoere simpele brede armband zijn met riempjes als sluiting of juist een verfijnde wikkelarmband met een persoonlijke tekst in een trendy kleur en met een hippe bedel! Kies de armband die bij jou past en decoreer die met permanente slagstempels. We hebben 90 decoratiestempels en diverselettersets met verschillende maten letters. In deze workshop doe je alles zelf, van het snijden van de strook leer tot het aanzetten van de sluiting met de spindelmachine!
Kosten:€ 35,- euro p.p.
Duur workshop: 2 a 2,5 uur.

Leren armbandjes

Workshop espadrilles decoreren

Heerlijk voor de zomer: espadrilles! In deze workshop ga je deze stoffen stappers omtoveren in jouw unieke stijl. Met verschillende kleurige decoraties ga je aan de slag.
Er zijn verschillende kleuren en de maten zijn aanwezig van maat 36 tot en met maat 41 (van tevoren graag de maten doorgeven).
Kosten € 30,- per persoon.
Vanaf 15 personen € 27,50 per persoon.
Duur: 2.5 uur.

Espadrilles decoreren